Ga naar inhoud

Home

Het Arboretum Wespelaar is open op woensdag en zondag van 10 tot 17 uur (het Arboretum verlaten kan tot 18u via de parking), van 1 april tot en met 15 november. Groepen zijn mits voorafgaande aanvraag ook op andere dagen welkom, en worden dan door één van onze vele gemotiveerde gidsen rondgeleid. Voor meer praktische informatie, ga naar "Contact en bezoek".

Een wandelfiche vind je hier. Aan de hand van deze fiche (ook verkrijgbaar aan de balie) kan u door het Arboretum wandelen langsheen 10 markante bomen en struiken.

Herfstweekend in het Arboretum Wespelaar

Zaterdag 24 en zondag 25 oktober

Eén van de specialiteiten van het Arboretum zijn houtige planten die mooi verkleuren in de herfst. In de tweede helft van oktober lijkt deze verzameling elk jaar wel in vuur en vlam te staan! Omdat we dit spektakel graag willen delen met onze vele bezoekers, zet het Arboretum uitzonderlijk zijn deuren een heel weekend open, en dit op zaterdag 24 en zondag 25 oktober, telkens van 10 tot 17u. Bovendien zal er elk uur een gratis rondleiding met gids voorzien zijn (laatste gidsbeurt start om 16u). Een unieke kans dus om het Arboretum in al zijn herfstkleuren te ontdekken. Meer informatie vindt u hiernaast in de agenda (in de rechter kolom).

 

Breng ook eens een bezoekje aan onze fotogalerij met talrijke beelden van het Arboretum in de verschillende seizoenen!

Foto's

Agenda

24-10-2015 - 25-10-2015
Herfstweekend Arboretum Wespelaar

WPID: 168